Snittbetyget från samtliga sidor
Fia Gulliksson
If you want a high end taste experience - hunted, foraged and prepared with Nordic techniques by the chef Fredrik - this is the place!
Situated and built by Fredrik, in the wild. Drinks and wines to go with the many dishes are paired by Pernilla - the sommelier. A unique place indeed.
Michael Johnston
In my opinion the finest venue in the region if not the Nordics. Location: Perfect, Cuisine: Perfect, Atmosphere: Perfect. In short: highly recommended. This was an unexpected dinner organised by friends and I left truly blown away! I've dined at some of the finest restaurants in the world and have to say I'm rarely as impressed as I was by dinner here. The story that goes with each of the dishes on the tasting menu is refreshingly authentic as is the owner, Fredrik, who is not only a talented chef but lives and breathes the local game and produce. Particularly noteworthy was the perfect presentation of dishes & pairing of wines by the sommelier, Pernilla, which uniquely also offered speciality non-alcoholic options for those who are not drinking.
Elin Svahn
Marita Dahl
En fantastisk matupplevelse i magisk miljö – kan verkligen rekommendera ett besök hos Fredrik! Dryckerna var också väl valda och proffsigt presenterade av sommelieren Pernilla.
Richard Möller
Fine dining på riktigt, av vad naturen ger på platsen som också är unik med utsikt över sjön och höga fjäll bortom sjön. Avsmakningsmenyn ger många rätter så man får prova på röding, öring, älg samt Ripa (allt efter tillgång för tillfället). Dessutom används fläderblomsknoppar (picklade), granskott-olja, svampketchup på trumpetsvamp. Som dekorationer används också det naturen ger exempelvis en enkvist med omogna enbär. och strössel av torkade bär och svamp. Allt på tallriken finns där av en anledning. Vackert, väl avvägt och EN STOR UPPLEVELSE!
Annalena Hanson
Bättre än det mesta som de flesta någonsin ätit. Magisk miljö. Upplevelse utöver det vanliga.
Petter Ranefall
Fantastisk matupplevelse. Topp-3 alla kategorier och då har vi ändå varit på stjärnrestauranger i Sverige, Danmark,Spanien, Frankrike m.m.
Anders Jändel
Top 3 dining experience ever, well worth a detour (advance booking required).