Varför Kundernas?

Visste ni att hela 76% av alla människor alltid eller regelbundet läser omdömen online om företag? 

Detta enligt BrightLocals årliga undersökning.

Kundernas
är Sveriges mest kompletta plattform när det kommer till omdömen då vi till 100% oberoende tar in och samlar information från samtliga av de största omdömessidorna och offentligt visar betygen från varje omdömessida men även sammanställer företagens snittbetyg. Mer säkert än så kan det inte bli.

Kundbetyg och recensioner om ditt företag kan ofta vara avgörande om kunden väljer just dig och ditt företag. Undersökningen visar också bland annat att 98% av privatpersoner ofta läser omdömen online när de letar produkter/tjänster från lokala företag. 

Vårt mål är att lyfta fram ditt företag som det självklara valet genom att visa upp omdömen från dina kunder på ett enkelt och trovärdigt sätt.
Vår ambition är att vara din unika och marknadens mest tillförlitliga mötesplats att läsa omdömen på.

Kunden väljer ofta företag efter tidigare kunders omdömen och upplevelser framför övrig information om bolaget, vilket kan kännas ganska självklart i de flesta fall.

Något som många framgångsrika företagsledare själva uppger är att en av de starkaste grunderna till framgång är just företagets goda rykte. 

Vad förlitar du dig mest på idag? Ett företags kreditbetyg eller omdömen och kundbetyg från företagets egna kunders upplevelse från tidigare kundrelation? Vårt mål är att vägleda potentiella kunder till de bästa företagen för kundens trygghet.