Medlemskap

Medlem hos Kundernas!


Visste  ni att hela 76% av alla människor alltid eller regelbundet läser omdömen online om företag? 

Detta enligt BrightLocals årliga undersökning.

Kundernas är Sveriges mest kompletta plattform när det kommer till omdömen då vi till 100% oberoende tar in och samlar information från samtliga av de största omdömessidorna och offentligt visar betygen från varje omdömessida, men även sammanställer företagens snittbetyg. Detta med ambitionen att vara din unika och marknadens mest tillförlitliga mötesplats att läsa omdömen på.


Som medlem hos Kundernas jobbar vårt team aktivt med att ta ditt företag till nya höjder.

Teamet hjälper ditt företag att samla in fler recensioner och bygger ett starkare varumärke. Ju fler recensioner ditt företag har ju mer trovärdigt blir det hos kunderna och ökar chanserna markant till att fler kunder väljer just dig och ditt företag. 

Vi jobbar även aktivt med din ranking på Google via din egen företagsprofil på Kundernas.se så att fler kunder hittar er. Ju mer ett företag syns ju fler kunder hittar till er och företaget tjänar mer pengar.

Ni får även full support under hela medlemstiden och kan när som helst kontakta oss för tips och vägledning. 

En potentiell kund väljer oftast företag efter tidigare kunders upplevelser och de recensioner som skrivs.

Vår ambition är att ert företag alltid ska ses som det självklara valet ut mot kunderna. 

 

Vårt kända sigill med betygs-API samt dekaler!

Du får bara en chans att göra ett första intryck.


Se därför till att dina kunder får veta att ni tillhör den unika kategori av företagare med toppbetyg och visa att ditt företag är det självklara valet hos kunderna.


Genom att visa vårt välkända sigill bekräftar vi att ditt företag tillhör ett av branschens bästa och är titulerad som Kundens Bästa Val 2024. Sigillet har en kodad API vilket innebär att ert betyg automatiskt uppdateras när ni får in nya omdömen. Detta gör att du sticker ut jämfört med konkurrenterna och ökar chansen markant att ditt företag får fler kunder och tjänar mer pengar. Samtidigt ger det direkt en trygg och proffsig känsla av ditt företag.

Vårt digitala sigill använder du fritt till företagets hemsida, mailsignatur, sociala medier och övriga användningsområden som lyfter ert företag.

Stick ut med våra proffsiga dekaler!

Sätt våra snygga dekaler på företagets bilar, entrèdörr samt andra föremål för att visa kunderna att ni är ett av företagen i länet som har fått toppbetyg från företagets egna kunder. Starkare referens än så får man inte. 

 Kundernas populära blippkort!


Vårt team jobbar aktivt med att samla in recensioner om ditt företag vilket också ger en högre rating på Google så att fler kunder hittar dig och ditt företag. 

Med Kundernas egna blippkort som är kodat till just ditt företag kan du själv snabbt och enkelt samla in omdömen från dina kunder genom att blippa kortet mot era kunders mobiltelefoner, er kund kommer då direkt till er företagssida hos Kundernas.se och kan lämna sin recension om er.


Detta har visat sig vara otroligt effektivt för att få fler recensioner och synas mer.

 

 Automatiserad mailtjänst där ni som medlem direkt får ett mail om varje recension som lämnas om er


Det har visat sig vara otroligt viktigt och uppskattat hos företagens kunder när de snabbt får ett svar och bra bemötande på sin recension, detta gäller både positiva men även negativa recensioner.  Ni får samtidigt en ovärderlig feedback om era kunders upplevelser om vad som är bra och eventuellt mindre bra och kan därmed utvärdera och bli ännu bättre.


Detta via vår automatiserade mailtjänst där ni omgående får ett meddelande när en recension lämnas om ert företag.

 

Genom att ha blivit tilldelad titeln som en av SVERIGES NÖJDASTE KUNDER vill vi på Kundernas lyfta fram och uppmärksamma den otroliga resa som ni och företaget har gjort. Vår egen journalist kommer att publicera en artikel om företaget på Mynewsdesk som har 3,2 miljoner unika besökare varje månad och ger rätten till 29000 nyhetstidningar och journalister som i sin tur får publicera artikeln i samtliga nyhetstidningar i Sverige. Detta ger ett otroligt marknadsvärde.

Bli medlem